Image
 

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Kijk bij de onderstaande vragen of uw vraag & antwoord erbij staat. Indien dit niet het geval is, vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemene vragen:

Zijn er extra openingstijden voor vrij zwemmen in de vakanties?

Ja, in de schoolvakanties zijn wij extra geopend voor recreatief zwemmen. Deze extra openingstijden verschillen per vakantie en zullen worden aangegeven op de homepagina.

Ik kan niet inloggen op mijn persoonlijke pagina of die van mijn kind

U kunt als u nog niet ingelogd bent op elke pagina rechtsboven inloggen. Mocht u uw wachtwoord vergeten zijn, dan kunt u deze opvragen onder dezelfde pagina.

Wat is de minimale leeftijd bij banenzwemmen en aqua-sportief?

De minimale leeftijd voor banenzwemmen en aquasporten is 12 jaar.

Ik kan het gedownloade reglement niet openen?

Onze reglementen zijn opgeslagen in .PDF formaat. Om deze te openen is een zogeheten PDF-reader vereist. Op internet zijn er verschillende PDF-readers te verkrijgen. Wij raden de Adobe Reader aan, download de software via Adobe.com.

Zwemles vragen:

Gaan de zwemlessen door tijdens schoolvakanties?

Ja, alle activiteiten gaan tijdens alle schoolvakanties door, met uitzondering van volgende: zondag t/m dinsdag in de Carnavalsvakantie, 1e en 2e Paasdag, Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag, Koningsdag, de middelste vier weken van de basisschoolvakantie in de zomer en vanaf 1e Kerstdag t/m Nieuwjaarsdag. Tijdens de overige vakanties zijn wij normaal geopend voor de zwemlessen.

Is het mogelijk dat mijn kind eerder start met de zwemlessen?

De minimale startleeftijd voor de zwemlessen is 4,5 jaar. Voor kinderen die bij Drie Essen het peutersurvival en/of baby- peuter- kleuterzwemmen volgen bestaat de mogelijkheid om na het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden eerder met de zwemlessen te starten.

Wat houdt een kijkles in en wie mogen er komen kijken?

Tijdens een kijkles worden alle ouders en andere belangstellenden die verbonden zijn met één van de leskinderen in de gelegenheid gesteld de les in de zwemzaal bij te wonen. Onze instructeurs kunnen e.e.a. uitleggen en u heeft de gelegenheid om rechtstreeks vragen te stellen aan onze instructeurs. De kijklessen duren 25 minuten voor het reguliere traject en 15 minuten voor het plus/zorg traject.

Ik heb een bevestiging van de inschrijving gehad maar nog geen uitnodiging ontvangen?

De startperiode die aangegeven wordt bij de bevestiging van de inschrijving is een geschatte startperiode met een uitloop van maximaal 2 maanden. In verband met onze planning krijgt u ongeveer 2-3 weken voor aanvang van de eerste zwemles een uitnodiging. Wanneer wij gebruik moeten maken van de mogelijke uitloop zullen wij dit via een mail laten weten.

Ik heb 2 lessen afgemeld en kan geen inhaalles plannen via de persoonlijke pagina?

U kunt pas een inhaalles via de persoonlijke pagina van uw kind boeken nadat uw kind daadwerkelijk afwezig is geweest. Het is dus niet mogelijk om inhaallessen in voren te plannen.

Mijn kind staat op de wachtlijst en ik wil een voorkeursdag/tijd wijzigen

Als u een nieuwe voorkeursdag/tijd door wilt geven voor uw kind op de wachtlijst kunt u hiervoor een e-mail sturen naar info@drie-essen.nl of telefonisch contact opnemen.