Stel je eens voor…

Dat jouw kind elke week weer staat te popelen om naar de zwemles te gaan. En daar met het grootste plezier leert zwemmen. Dat gebeurt er bij de leukste zwemlessen. En dat noemen wij zwemplezierlessen!

Zwemplezierles

Voor onze Zwemlessen hebben we enkele specifieke keuzes gemaakt, die onze lessen goed omschrijven:

  • Werken in kleine groepjes (max. 8 kinderen)
  • 1 zwemles per week van 45 minuten
  • Gemiddelde duur totale zwemopleiding is 18 lesmaanden
  • Direct in het diepe met het EasySwim drijfpak
  • Veel gebruik van materialen en uitdagende oefenstof
  • Een diploma gericht op veiligheid en plezier in de praktijk
  • Werken in sub-groepjes tijdens de les voor maximaal resultaat

Waterplezier vanaf 4,5 jaar!

Leren met het grootste plezier

Bij Drie Essen leert jouw kind spelenderwijs zwemmen. Spelen is namelijk iets wat jonge kinderen het allerliefste doen en is voor hen dan ook dé manier om te leren. We zorgen daarom voor uitdagende oefeningen en gebruiken allerlei materialen. En om de lessen nóg leuker te maken, leren de kinderen zwemmen met behulp van het Ezzy’s Islands leerconcept. Samen met Jax, Flo en Ezzy gaan zij op zwemavontuur om alle onderdelen van de zwemopleiding te ontdekken. Het leren gaat hierdoor bijna als vanzelf.


Veelgestelde vragen

Mijn kind zwemt momenteel elders, kan hij/zij instromen?

Dat kan zeker! We willen er dan wel voor zorgen dat jouw kind in een groep instroomt die past bij zijn/haar zwemniveau. We hebben daarom graag even contact om een inschatting te maken van het huidige niveau van jouw kind. Op basis daarvan zullen we jouw kind inplannen. Stuur ons een e-mail via info@drie-essen.nl, zodat we snel contact met je kunnen opnemen.

Mijn kind is nog geen 4,5 jaar oud, kan hij/zij toch eerder beginnen?

Bij Drie Essen kunnen kinderen vanaf 4,5 jaar starten met de zwemles. Heeft jouw kind het PeuterSurvival Diploma behaald, dan kan hij/zij al met 4 jaar starten met de zwemles. Wil je meer weten over PeuterSurvival? Klik dan hier.

Mag ik tijdens de zwemles bij mijn kind blijven?

Dit verschilt per locatie. Bij sommige locaties kun je de gehele les vanuit de zwemzaal naar de les van jouw kind kijken. Bij andere locaties is de les te volgen vanuit de wachtruimte. Gedurende de zwemopleiding zijn er wel een aantal kijklessen. Tijdens deze kijklessen mag je als ouder (of andere belangstellende) het laatste deel van de les in de zwemzaal bijwonen. Onze lesgevers geven dan uitleg en je hebt ook de gelegenheid om rechtstreeks vragen te stellen aan de lesgever van jouw kind.

Gaan de zwemlessen door tijdens de schoolvakanties?

Ja, tijdens de schoolvakanties en feestdagen zijn we beperkt open. Voor de meest actuele informatie hierover kun je het beste regelmatig de website of Persoonlijke Pagina bekijken. Zo weet je zeker dat jouw kind geen geplande lessen mist of dat jullie voor de gesloten deur staan.

Ik heb een bevestiging van de inschrijving gehad, maar nog geen uitnodiging ontvangen. Hoe kan dat?

De startperiode die wordt weergegeven bij de bevestiging van de inschrijving is een geschatte startperiode. Hierbij hanteren we een uitloop van maximaal 2 maanden. Zodra de planning rond is, ontvang je van ons de uitnodiging voor de zwemles. Dit is ongeveer 2-3 weken vóór aanvang van de eerste les.

Mijn kind staat op de wachtlijst en ik wil een voorkeursdag/-tijd wijzigen. Kan dat?

Dat kan zeker! Als je een nieuwe voorkeursdag/-tijd door wilt geven, kun je hiervoor een e-mail sturen naar info@drie-essen.nl.