Ezzy’s Islands

We maken de zwemlessen nóg leuker!

Met onze zwemlessen zorgen we ervoor dat jouw kind plezier heeft in het leren zwemmen en dat zwemmen een echt feestje wordt. Alles stemmen we daarop af, vooral de oefeningen en materialen die we gebruiken. Maar hoe maken we de lessen nóg leuker en zorgen we ervoor dat het leren bijna als vanzelf gaat? Met Ezzy’s Islands!

Thuis én tijdens de zwemles: dubbel zoveel plezier

Met behulp van de digitale speelomgeving Ezzy’s Islands maakt jouw kind in twaalf minigames (gekoppeld aan het EasySwim Diploma) op een leuke en interactieve manier kennis met alle onderdelen van de zwemopleiding. Binnen de minigames gaan de karakters Jax en Flo, samen met het zeepaardje Ezzy, op zwemavontuur. Jouw kind leert Jax of Flo als het ware zwemmen aan de hand van spelletjes, filmpjes en uitleg.

We brengen allerlei onderdelen uit de app vervolgens tot leven tijdens de echte zwemles! Zo gaan de kinderen roze schelpen verzamelen. En wanneer jouw kind thuis tijdens het spelen van de app Jax of Flo bijvoorbeeld muntstukken bij een octopus laat opduiken, mogen zij tijdens de zwemles zelf ook onder water munten verzamelen bij een octopus.

Klaar voor de start..!

De app is voor alle kinderen gratis te gebruiken. Bij de start van de zwemles heeft jouw kind al direct toegang tot de eerste drie minigames. Naarmate jouw kind meer en meer leert tijdens de zwemopleiding, worden er steeds meer minigames beschikbaar gesteld. Zo breidt het zwemavontuur zich steeds verder uit, zowel tijdens de zwemles als digitaal.