Selecteer hier jouw zwembad

SpetterPlezier

Niks is leuker en waardevoller dan samen zijn met je kindje en spelen in het water. Daarom is Spetterplezier ook zo fijn. Maar het is zoveel meer dan dat… We gaan er namelijk samen voor zorgen dat jouw kind zich helemaal vertrouwd voelt in het water en niets liever doet dan zwemmen. Én het is ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling!
Met allerlei vrolijke liedjes, leuke spelletjes en gezellig samenzijn met andere kinderen en ouders maken we er elke les weer een feestje van.

Waterplezier vanaf 4 maanden!

Voordelen van SpetterPlezier

  • Op jonge leeftijd al vertrouwd raken met water
  • Heerlijk samenzijn met leuke lessen
  • Bevorderend voor de ontwikkeling (coördinatie en motoriek)

Bekijk eventueel ook onze andere activiteiten voor kinderen.


Veelgestelde vragen

Ik wil graag deelnemen aan SpetterPlezier. Hoe kan ik me aanmelden?

Wil je deelnemen aan SpetterPlezier? Dat vinden we leuk! Aanmelden gaat heel eenvoudig en snel. Klik op deze pagina op de knop ‘Inschrijven’ en vul het formulier in. Je wordt dan op de wachtlijst geplaatst voor SpetterPlezier. Wanneer er een plekje vrij is/komt bij jouw voorkeursdag, nemen wij contact met je op om dit verder in te plannen. Om deel te nemen aan onze activiteiten neem je een abonnement af. Hiermee houden we elke week een plekje voor jou en jouw kindje vrij in de lesgroep. We hopen natuurlijk dat deze activiteit helemaal bij jullie past en wij jullie wekelijks terug zullen zien in het zwembad. Maar past de activiteit toch niet bij jullie? Geen probleem! Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens lang aan vast. En heb je vragen? Laat het ons weten, we staan voor je klaar!

Vanaf welke leeftijd kan ik met mijn kind deelnemen aan SpetterPlezier?

Als jouw kindje 4 maanden oud is, kunnen jullie al deelnemen aan onze SpetterPlezier lessen. We raden je wel aan om pas te starten met deze lessen, wanneer jouw kindje de eerste vaccinaties heeft gehad (veelal na 8 weken).

Ik en mijn kindje zullen langdurig afwezig zijn vanwege een medische reden, wat moet ik doen?

Allereerst wensen wij jou of jouw kindje veel beterschap en hopen we jullie zo snel mogelijk weer terug te zien bij onze lessen! Stuur in het geval van langdurige afwezigheid door een medische reden een e-mail naar de locatie waar je zwemt. Wij zetten jouw abonnement dan op medische stop. Dat betekent dat er tijdens deze medische stop geen lessen in rekening worden gebracht. Eventuele lessen die je al vooruit hebt betaald, verrekenen we met de eerstvolgende incasso. Hieronder vind je het e-mailadres van jouw zwemlocatie:

Beek & Donk: receptie.beek@drie-essen.nl
Erp: erp@drie-essen.nl
Oss: oss@drie-essen.nl
Uden: receptie.uden@drie-essen.nl
Zetten: receptie.zetten@drie-essen.nl

Ik en mijn kindje kunnen vanwege een andere reden één of meerdere weken niet komen zwemmen, wat moet ik doen?

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je één of meerdere weken niet kunt komen zwemmen, bijvoorbeeld door werk, drukte of een vakantie. Deze lessen kun je eenvoudig afmelden via jouw persoonlijke pagina. Per afwezige les ontvang je één inhaaltegoed. Dit tegoed kun je gebruiken voor een inhaalles. De inhaallessen kun je ook inplannen via jouw persoonlijke pagina. Let op: je ontvangt alleen inhaaltegoed als je jezelf voorafgaand aan de les afmeldt via jouw persoonlijke pagina. Dit inhaaltegoed is beschikbaar wanneer de afgemelde les heeft plaatsgevonden.

Selecteer hier jouw zwembad