Selecteer hier jouw zwembad

Kinderfeest

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Tijdens jouw kinderfeest mag je lekker zwemmen en spelen in ons zwembad. Het hele bad is dan speciaal voor jou en je vrienden en vriendinnen! Trotseren jullie dan de zee als echte piraten of gaan jullie de onderwater wereld verkennen als zeemeerminnen/-mannen? Het is jouw feestje, dus jij mag kiezen!

Er is ook een leuke lesgever aanwezig die zorgt voor allerlei spelletjes die helemaal passen bij het thema dat jij kiest. Samen maken we er een te gekke middag van!

Huisregels

  • Kinderen zonder zwemdiploma mogen uitsluitend het zwembad in onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder)
  • Maximaal 10 kinderen
  • Kies je voor het zeemeermin-thema, dan zwemmen jullie slechts een gedeelte van het feest met een staart. Het is een kennismaking met het Zeemeermin zwemmen, omdat dit een heel intensieve activiteit is. Ook zijn er specifieke vaardigheden en kennis over de veiligheid nodig. Wil je écht leren zwemmen met een staart, dan kun je jezelf aanmelden voor de cursus Zeemeermin zwemmen.

Reserveren

Je dient uiterlijk twee weken vooraf te reserveren. Dit kan eenvoudig via martijn.driessen@drie-essen.nl


Veelgestelde vragen

Mag je ook eten en drinken meenemen in het zwembad?

Het is helaas niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen. Eventuele versnapering kun je dus vóór of ná het feestje nuttigen.

Mogen broertjes en zusjes van de jarige ook meezwemmen?

Broertjes en zusjes mét zwemdiploma zijn welkom om mee te zwemmen. Wanneer een broertje of zusje geen diploma heeft moet een ouder verplicht meezwemmen.

Wat als een kind niet in het bezit is van een zwemdiploma?

Wanneer meerdere kinderen niet in het bezit zijn van een zwemdiploma is het feestje helaas niet haalbaar. Mocht het één kind betreffen dan geldt daarbij ook de regel dat een ouder verplicht mee in het water gaat.

Ben ik als ouder welkom in het bad?

Natuurlijk! Als ouder ben je van harte welkom in de zwemzaal om het feestje bij te wonen.

Mag ik foto’s maken tijdens het kinderfeest?

Het is natuurlijk toegestaan om beeldmateriaal te maken voor eigen gebruik. Het plaatsen van foto’s/film op social media is helaas niet toegestaan.

Selecteer hier jouw zwembad